VeChain explodeert binnenkort naar nieuwere hoogtepunten omdat het meer overwinningen boekt

VeChain explodeert binnenkort naar nieuwere hoogtepunten omdat het meer overwinningen boekt

 

VeChain blijft stijgen omdat het een positieve wending neemt net na de wereldwijde crypto-stier in september. De toename van de vraag naar de munt heeft ertoe geleid dat de munt de afgelopen dagen is gestegen. Daarop is het handelsvolume van VeChain (VET) de afgelopen 24 uur met 33,62% gestegen.

VeChain brak uit zijn neerwaartse trend en begon de afgelopen dagen aan een veelgeprezen uitbraak met een winst van 10,2%. Daardoor wordt het de 23e grootste cryptocurrency ter wereld op basis van marktwaarde.

Cryptovaluta

Toch vinden veel beleggers dat beroepsonderwijs en -opleiding nog steeds ondergewaardeerd is in vergelijking met de totale markt. kun je short gaan op bitvavo? Daarom maken beleggers zich zorgen over de reden waarom de crypto ondanks zoveel acceptatie traag is gegaan. Aan de andere kant, hoewel de cryptovaluta met 11,77% is gedaald en wordt verhandeld op 0,1272, zijn sommigen nog steeds optimistisch dat Vechain (VET) in een mum van tijd naar $ 1 zal stijgen.

Uiteindelijk biedt VeChain blockchain-oplossingen voor bedrijven over de hele wereld door gebruik te maken van de VeChainThor-blockchain. De native munt van VeChain VET, terwijl VTHO het gas-token is dat wordt gebruikt voor transacties op de VeChainThor-blockchain, net als het gas van Ethereum

 

Ander nieuws

VeChain heeft onlangs aangekondigd dat het een certificaat heeft ontvangen van China Association for Standardization, een orgaan onder de Raad van State. De vereniging heeft VeChain toegekend als resultaat van hun geweldige bijdragen aan de T/CAS 493-2021 Standaard voor huishoudelijke elektrische apparatuur.

Bovendien werkte VeChain samen met Travala.com om VeChain-houders toegang te geven tot het boeken van vluchten. tron kopen of niet? En sponsor ook een hele reis naar België met VET. Zo wordt de adoptie van VeChain gestimuleerd.

Ten slotte, met de vele adoptie- en gebruiksscenario’s, is VeChain absoluut een cryptovaluta om op te letten, aangezien het op elk moment van de grond kan komen. Net als veel andere cryptocurrencies, is de daaropvolgende opkomst van VET om te matchen met recente grote gamers zoals Shiba Inu, Dogecoin en Solana net om de hoek.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow by Email
LinkedIn
Share