SGI steunt wijzigingen van de provincie in verkeersveiligheidsregels

SGI steunt wijzigingen van de provincie in verkeersveiligheidsregels

Saskatchewan Government Insurance (SGI) heeft de regering van de provincie geprezen voor het doorvoeren van wijzigingen in de Verkeersveiligheidswet 2021. Onine auto theorie examen oefenen is mogelijk online. De wetswijzigingen stellen de politie in staat om rijbewijzen onmiddellijk te schorsen en voertuigen in beslag te nemen, mocht de bestuurder in kwestie worden beschuldigd van stunten, racen of overdreven snelheidsovertredingen.

SGI toonde zijn volledige steun voor de wijzigingen in een release

“Dit is de eerste stap in het versterken van de straffen voor stunten en racen in Saskatchewan; onze regering is ook van plan om de boetes voor deze overtredingen te verhogen zodra de wijziging is aangenomen”, zei minister verantwoordelijk voor SGI Don Morgan in een verklaring. Auto theorie remafstand is mogelijk online.

Morgan merkte ook op dat de wetswijzigingen beter definiëren wat racen en stunten is, waardoor de politie deze overtredingen gemakkelijker kan afdwingen en roekeloos gedrag kan ontmoedigen.

De wijzigingen aan de TSA omvatten verduidelijking van regels met betrekking tot verkeers- en snelheidsborden in steden, evenals verduidelijking over hoe geschorste chauffeurs legaal kunnen rijden om deel te nemen aan door SGI verplichte chauffeursbeoordelingen onder goedgekeurd toezicht.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow by Email
LinkedIn
Share